Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Fidella Fusion Baby Size

Fidella Fusion Baby Size. Fidella fusion je šátkové rostoucí nosítko, které se nastavuje pomocí přezek a spon. The new size is, according to the manufacturer, “suitable for infants from 3 rd month of age and the size of 74, to 104 cm/15 kg”.

Baby Size Fidella Fusion Mosaic Soft Coral Två Barn
Baby Size Fidella Fusion Mosaic Soft Coral Två Barn from www.xn--tvbarn-jua.se

It is a perfect fully buckled alternative to wraps and sling carriers that you can use from birth (with no infant insert). Fidella fusion in beautiful wrap fabric. Fidella fusion baby size je šátkové nosítko, které se nastavuje pomocí přezek.

It Is A Perfect Fully Buckled Alternative To Wraps And Sling Carriers That You Can Use From Birth (With No Infant Insert).


Nosítko velikosti baby je vhodné pro děti již od narození do 74 cm. Two ergonomic ways to carry : Fidella fusion baby size je šátkové nosítko, které se nastavuje pomocí přezek.

You Must Be Logged Sign In.


Front & back newborn ready (no infant insert. Fidella fusion 2.0 baby carrier wrap conversion made from fidella baby sling wordwide shipping order fidella fusion leopard at babymaxi.com we ship from monday to friday at 3. Fidella fusion in beautiful wrap fabric.

The New Size Is, According To The Manufacturer, “Suitable For Infants From 3 Rd Month Of Age And The Size Of 74, To 104 Cm/15 Kg”.


Fidella fusion je šátkové rostoucí nosítko, které se nastavuje pomocí přezek a spon. Toto nosítko je vyrobeno z příjemného.

Post a Comment for "Fidella Fusion Baby Size"